Defecte des intalnite

Sistemul de reglare al tachetului impingator capătă în timp deprecieri din cauza oxizilor, o intervenție inadecvată ducând la deprecierea suportului tachet, cât și a lăcașului de casetă unde acesta se află montat.

Un defect foarte des întâlnit la casetele de direcție este corodarea axului cremalier, fapt ce duce adesea la deteriorarea simeringurilor. În acest caz, majoritatea ar opta pentru achiziționarea unei casete second hand, fapt ce nu este recomandat tocmai din acest considerent: poate achiziționa o casetă care să aibă axul corodat. În cazul de față, se recondiționează axul prin rectificare, după care se cementează.

De asemeni, corodarea apare și la capătul axului cremalier, din cauza apei care pătrunde în burduf prin fisurarea acestuia, fie involuntară (lovituri, agățări etc) fie prin deprecierea materialului din care este confecționat burduful. Rugina apare în momentul în care mașina staționează mult timp în același loc (cum ar fi cazul mașinilor expuse la vânzare, staționare, neutilizate).

Va invitam sa ne contactati pentru Reparatii casete directie, Reparatii pompe servodirectie:

Nume:*
Telefon:*
E-mail:*
Website:

VIN (serie sasiu/caroserie):*
Mesajul dvs:*
Verificare antispam: